Algemene Videomanuals

1.1 Video uitleg van A tot Z

IOS versie

1.2 Video uitleg van A tot Z

Android versie

2 Bestelling bevestigen

Als er op factuur wordt besteld moet de ondernemer in de FP Safe handmatig de bestelling bevestigen. Pas daarna zal de bestelling in behandeling worden genomen en wordt het sieraad bewerkt. Deze handeling is niet nodig wanneer de FP-Safe shop is gekoppeld aan een online kassa.

3 Extra gebruiker aanmaken

Deze video laat zien hoe een hoofdgebruiker een nieuwe gebruiker aan kan maken.

Problemen Oplossen

Scanner koppelen aan iPhone

Instructie hoe de scanner gekoppeld (gepaired) kan worden aan een iPhone.

Scanner koppelen aan Android phone

Instructie hoe de scanner gekoppeld (gepaired) kan worden aan een Android smartphone.

Add1: Scanner Android locatievoorzieningen AAN

In deze video ziet u hoe u de locatie voorzieningen AAN kan zetten zodat de scanner functioneert met de Android smartphone.

Nieuwe features in de FP Safe 2

Add1:Introductiefilm Migratie

Deze video legt uit wat de specifieke verschillen zijn tussen de oude en de nieuwe FP Safe. Ook gaat deze specifiek in op de mogelijkheden met de shop.