VEEL GESTELDE VRAGEN2017-11-29T10:24:07+01:00

Veel gestelde vragen

In dit gedeelte kunt u uw antwoord vinden op de meest voorkomende vragen. Mocht het antwoord niet toereikend zijn dan kunt u deze stellen bij de sectie:
Uw Supportvraag.

Ik kan geen verbinding maken met de scanner (Android)2023-05-08T14:47:32+01:00

Soms lukt het niet om verbinding te maken met de scanner. Dit heeft dan met de locatie instellingen op de telefoon te maken. Het is noodzakelijk dat locatievoorzieningen aan staan.

Je kunt het zo aanzetten:

De locatienauwkeurigheid van uw telefoon inschakelen

• Veeg naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm.
  • Houd Locatie ingedrukt. Als u Locatie niet kunt vinden: tik op Bewerken of Instellingen. Sleep Locatie naar uw Snelle instellingen.
  • Tik op Locatiediensten. Google Locatie nauwkeurigheid.
  • Schakel Verbeter locatienauwkeurigheid in of uit.

Nu de locatie instellingen aan staan, moet de scanner werken.

Hoe kan ik de digitale vingerafdruk beoordelen?2017-11-29T10:33:03+01:00

De kwaliteit van de afdruk wordt bepaald op welke wijze de vinger op de scanner wordt gelegd. Gebeurt dit te zwaar dan wordt de vingerafdruk te donker en bij een te lichte aanraking valt deze licht uit. Het onderstaande voorbeeld geeft meer duidelijkheid.

Waarvoor kan de digitale vingerafdruk worden gebruikt?2022-06-27T12:28:04+01:00

Deze kan door de uitvaartondernemer als winkel-link worden gebruikt om het sieraad met een vingerafdruk of gravure mee te configureren. Ook kan deze als email worden verstuurd naar de nabestaanden. Hiermee kan de uitvaartondernemer, de nabestaanden, of samen het sieraard configureren.

Hoe lang wordt de digitale vingerafdruk opgeslagen?2017-11-29T10:37:32+01:00

De digitale vingerafdruk wordt maximaal 2 jaar opgeslagen (vanaf het moment dat deze is afgenomen) in de kluis van de FP-Safe. Deze omgeving voldoet aan strengste veiligheidsnormen zodat de afdruk ook veilig kan worden bewaard. Indien een eigenaar de digitale vingerafdruk langer wil laten bewaren kan deze dat aangeven bij zijn of haar ondernemer.

Wat is het doel van FP-Safe met de digitale vingerafdruk?2017-11-29T10:40:09+01:00

Het doel van de FP-Safe is om met de hoogwaardige digitale vingerafdruk in opdracht van de eigenaar sieraden te laten vervaardigen.

Ik word soms uitgelogd, waarom gebeurt dit?2022-06-01T23:42:01+01:00

Dit is een maatregel om te zorgen dat het systeem veilig blijft. Na een gegeven moment wordt u vanzelf uitgelogd als u de app of de kluis een tijdje niet gebruikt.

Ik heb de app niet. Waar kan ik deze verkrijgen?2022-06-01T23:47:17+01:00

De app is gratis downloaden in de Apple Appstore of de Google Play store. Toets ‘fp safe’ in het zoekscherm en de app zal worden getoond welke u vervolgens kan downloaden.

Ik ben niet online met de app2017-11-29T10:50:42+01:00

ALs u niet online bent dan zal de app de vingerafdrukken niet synchroniseren naar de kluis. Zorg ervoor dat u 4G verbinding hebt of aangesloten bent op een Wifi netwerk. Wilt u meer weten over verbindingen dan verwijzen wij naar de instructiemanual.

Ik kan niet inloggen2022-06-01T23:53:06+01:00

Kunt u niet inloggen in de app en in de kluis, vraag dan aan uw beheerder of uw account is aangemaakt en of u voldoende rechten heeft om in de kluis te mogen inloggen.

Bent u zelf beheerder dan kan het zijn dat de wachtwoordlink niet meer geldig is. Vraag dan bij support een nieuwe wachtwoordlink aan.

Bent uzelf uw wachtwoord vergeten dan kunt u altijd nog uw wachtwoord resetten. Onder het inlogscherm in de kluis staat: Wachtwoord Vergeten. Als u hierop klikt dan word u verder geholpen.

Ga naar de bovenkant